Go Back   Data Center, Colocation, Cloud Computing, Storage, Dedicated Servers Forums > Data Center Market Place > Colocation, Dedicated Servers, Cloud Hosting, IP Transit Requests > IP Transit Requests

Reply

 

Thread Tools
  #11  
Old 05-10-2006, 09:14 PM
KarlZimmer
Guest
 
Posts: n/a
Default

Would you be able/willing to accept a FastE handoff instead of an OC3 or it needs to be OC3?
Reply With Quote
  #12  
Old 05-16-2006, 09:10 PM
moosh28 moosh28 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

I think the inital request was over a year ago
Reply With Quote
  #13  
Old 05-16-2006, 09:12 PM
KarlZimmer
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by moosh28
I think the inital request was over a year ago
That is what happens when I don't check the year of the post.... :-)

Guess I'm just used to being part of a community that actually gets some traffic.... :-)
Reply With Quote
  #14  
Old 06-27-2006, 03:58 PM
collostore
Guest
 
Posts: n/a
Default

We are actually still looking, last year we did add another carrier, however we are still wanting to get into 350 east cermak. Ideally we would like to bring in a local loop into the building and colocate a router with someone there. Unfortunatly the loop costs have gone up since last year, thanks to Level3, does anyone know of a good carrier in the Illinois/Indiana area?

J
Reply With Quote
  #15  
Old 06-29-2006, 02:12 AM
Dennis Nugent Dennis Nugent is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 65
Send a message via AIM to Dennis Nugent Send a message via Yahoo to Dennis Nugent
Default

Perhaps I am missing something, but why dont you purchase bandwdith at 600 s federal?
Cheaper to pick up Level3 bandwidth there, then to get an OC3 over to 350 S Cermak and pick up bandwidth there.

Also, why an OC3 when a 100 meg fastE transport is soooo much cheaper?
__________________
Dennis Nugent
WCIX.Net
Wholesale Bandwidth -- Multiple Providers
dennis@wcix.net (877) 640-6608
Reply With Quote
  #16  
Old 06-29-2006, 01:44 PM
collostore
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Dennis Nugent
Perhaps I am missing something, but why dont you purchase bandwdith at 600 s federal?
Cheaper to pick up Level3 bandwidth there, then to get an OC3 over to 350 S Cermak and pick up bandwidth there.

Also, why an OC3 when a 100 meg fastE transport is soooo much cheaper?
Because we are located in South Bend, Indiana and cross connected with Level3 at their location here, which is a repeater location and they do not have ethernet products here, I would love to work with ethernet vs. SONET if only I could get it.
Reply With Quote
  #17  
Old 07-10-2006, 04:58 PM
moosh28 moosh28 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

where at 600 S Fed? Wiltel Space?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:50 PM.

Member Area



Data Center Industry Daily News


Cloud and Dedicated Hosting


Sponsors Managed Servers Sponsored by DedicatedNOW.
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.